Voel je fit met Verofit

Het Weekmenu

Wat eten we vandaag?!

Wat moet je nou eten? Wat kies je als ontbijt (help! Geen brood). Om je hierbij te helpen heb ik een weekmenu samengesteld. Hier vindt je een aantal lekkere voorbeelden en inspiratie waaruit je kan kiezen. Algemeen genomen eet ik erg gevarieerd, dus niet iedere ochtend en lunch hetzelfde.

Een tip: maak op een moment dat je tijd hebt (zondag misschien) eten voor de dagen erna. Bijvoorbeeld soep, quiche, bananenbrood, oerbrood, enz. Ook sauzen voor het diner zou je al vooraf kunnen maken en eventueel invriezen. Wat ik zelf vaak doe is, als ik een restje over heb, dat de volgende dag als lunch eet, en daar nog iets aan toevoeg; noten, ei, rookvlees of geitenkaas.

Paleo menu

Een boodschappenlijstje; amandelmelk, geitensmeerkaas, olijven, rode wijn en verder avocado, sla, komkommer, allerlei groenten, bananen, appels, kiwi, mango. Geitenyoghurt, olijfolie, balsamico-azijn, honing, gedroogd fruit, boekweitcrackers, kruiden, zaden, amandelmeel. Eieren, kipfilet en zalm. Met deze ingrediënten kom je al een heel eind. Aan de hand van het onderstaande “Veronique’s 6 daagse menu” kun je het boodschappenlijstje samenstellen. Een menu voor 6 dagen en 1 dag om te eten waar je zin in hebt. (en misschien is dat toch paleo dan).

Klik op de link voor mijn week menu 1

Klik op de link voor mijn week menu 2

Eet smakelijk en gezond!

Iedereen kan een keukenprinses/-prins worden, het enige wat je nodig hebt, is wilskracht. Vooral in het begin zal je moeten wennen aan een nieuw eetpatroon, maar als je de voordelen inziet, is het een makkie! Wil je meer informatie over voeding of advies, klik hier of neem contact met me op.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.