Voel je fit met Verofit

ANMA massage

Een rustige drukpuntmassage

ANMA, of shiatsu drukpuntmassage is weer een heel ander soort massage. Hierbij werk ik hoofdzakelijk op de energiebanen (meridianen) van het lichaam. Er kunnen blokkades opgelost worden om zo het lichaam en de geest weer in balans te brengen. ANMA massage is één van de oudste vormen van massage. Het is laagdrempelig, voor mensen die weinig of nooit gemasseerd zijn is het ideaal omdat er over de kleding heen gemasseerd wordt. Er kan zeer zacht gemasseerd worden, terwijl het toch erg effectief is. Zeker bij reumatisch aandoeningen kan deze massage een uitkomst zijn.

over de kleding heen

De ANMA massage is een reflex-zone massage, waarbij u van top tot teen gemasseerd wordt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een half uur massage. Tijdens de massage is het prettig als je soepel zittende kleding draagt; er wordt over de kleding heen een drukpuntmassage gegeven. De voeten, benen, heupen, rug, schouders, armen, vingers, nek, hoofd en gezicht worden behandeld. Hierdoor gaat alles lekker stromen en kom je lichamelijk, geestelijk en emotioneel weer in balans.

Even niks

De ANMA massage is heel ontspannend en doet geen pijn. Bij cliënten die niet lekker in hun vel zitten, depressief zijn, of kampen met een burn-out zie ik positieve effecten. Ze stappen weer met een glimlach van de tafel!

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.