Voel je fit met Verofit

Dorn therapie

Een zachte werveltherapie

Dorn therapie een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling van de wervelkolom. Gekeken wordt naar afwijkingen of pijn in de wervelkolom en naar beenlengte verschil. Het wordt gebruikt bij klachten die samenhangen met de wervelkolom. Het wordt ingezet bij scoliose, lage rugpijn, heupklachten, bekkenscheefstand, knieklachten, darm- en blaasproblemen en nekklachten. De behandeling heeft geen bijwerkingen en doet geen pijn. Door correctie van het beenlengte verschil en eventueel gewrichten weer terug te zetten in de oorspronkelijke positie, wordt het probleem opgelost.

Dorn therapie massage

De Dorn therapie bestaat uit het drukken tegen gewrichten en spieren terwijl je ligt, zit of staat. Bij het behandelen van de rug, bijvoorbeeld, sta je rechtop en moet je met je been heen en weer pendelen. Op deze manier kan je je rug niet spannen en druk ik zacht tegen de wervels om eventuele scheefstand te corrigeren. De ongelijke benen worden verholpen door de kop van het dijbeen terug te drukken in de kom.

Pijnloos

Vaak zijn de effecten van deze simpele methode opmerkelijk. Na één behandeling is de scheefstand en de pijn verdwenen. De Dorn therapie wordt afgesloten met een ontspannende massage.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.