Voel je fit met Verofit

Medical taping

Vele toepassingen

Met Medical Taping zijn er vele toepassingen, natuurlijk kun je overbelastte gewrichten behandelen, zoals golf- of tennisellebogen en knieën. Maar ook houdingscorrecties en het reduceren van ontstekingen en vochtophopingen (van oedeem, maar ook haematomen) kunnen met de tape behandeld worden.

De neuro-reflectoire beïnvloeding zorgt ervoor dat de behandeling van, bijvoorbeeld hoofdpijn of hooikoorts behoort tot de mogelijkheden. Zeker met hooikoorts zijn er zeer goede en langdurig werkende effecten te behalen. De meeste cliënten komen éénmaal per jaar voor een tape-je en hebben de rest van het jaar geen hooikoorts klachten meer.

Medical Taping

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen.

Voortbouwend op deze gedachte, werden er diverse elastische tapesoorten ontwikkeld die de spieren in hun functie kon ondersteunen, zonder daarbij de beweging te beperken. Door aangedane spieren op deze manier te behandelen, wordt het lichaamseigen herstel proces geactiveerd.

Even een tape-je leggen

Wilt u een afspraak voor een medical taping? Neem dan alstublieft contact met me op. Dan kunnen we snel een afspraak in plannen.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.