Voel je fit met Verofit

Stoelmassage

Een massage op een stoel!

Stoelmassage is een preventieve drukpuntmassage, uitgevoerd op een ergonomisch gevormde stoel, over de kleding heen. Drukpuntmassage werkt op de meridianen (of energiebanen) van het lichaam. De massage wordt gegeven op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen, handen en vingers. Het is een zeer effectieve manier om de circulatie van bloed, lymfe en energie te bevorderen en het lichaam in balans te brengen. De massage werkt ontspannend en vermindert stress. Men komt weer fris en helder uit de stoel!

Stoel massage

Stoelmassage is een techniek die ontwikkeld is in Amerika, deze drukpuntmassage is afgeleid van de acupunctuur. Ik heb de opleiding gedaan bij degene die het in Nederland heeft geïntroduceerd en heb er zelf ook een aantal jaren les in gegeven. Ik gaf de Stoelmassages bij bedrijven en instellingen. Nu vind ik het leuk om de Stoelmassages te geven voor kortdurende opdrachten, bijvoorbeeld tijdens secretaresse-dag, de dag van de verpleging of op een school om de docenten een schouderklopje te geven.

Ontspannen en los

Normaal gesproken duurt een stoelmassage 15 á 20 minuten, maar ik mijn praktijk verleng ik het tot een half uur, zodat het meer ontspannen is. Ook kan ik zo meer aandacht aan eventuele klachten geven. Het is goed om na de stoelmassage een glas water te drinken om de los-gemasseerde afvalstoffen sneller af te voeren.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.