Voel je fit met Verofit

Welke
massage
past bij jou

Welke massage past bij jou?

Er komen in mijn praktijk veel klanten met serieuze klachten, waarmee ze al bij de arts en/of fysiotherapeut zijn (geweest) en nog doorzoeken omdat de klacht nog niet over is. Omdat ik het niet alleen het pijnlijke punt behandel, maar het gehele gebied, of lichaam, zie je vaak verbeteringen in de klacht.

Bijvoorbeeld; personen met klachten aan de elleboog, hebben vaak ook nekklachten, maar ook de andere zijde wordt overbelast. Ook na een operatie kan massage veel verlichting geven. Zeker als het een levensbedreigende situatie is geweest, (een hartoperatie) kan dit veel spanning geven tussen de schouderbladen.

Er komen ook regelmatig cliënten met migraine in mijn praktijk. Ik heb inmiddels een dossier aangelegd met verschillende mogelijkheden om de migraine aan te pakken. Wellicht zit er iets bij waar je nog niet aan gedacht hebt om van de migraine af te komen.

Wat ik verder heel nuttig vind, is de samenwerking met andere therapeuten, manueel-, fysiotherapeuten en chiropractors. Ik maak de spieren los en de therapeuten doen hun ding, en zo blijft de klacht langer (of liever helemaal) weg! Mooi toch! Er komen ook steeds meer mensen met burn-out of  psychische klachten voor een massage. De massage zorgt ervoor dat er verschillende hormonen vrijkomen die anti-stress werken, je komt weer met een glimlach van de massagetafel af. Ik zeg maar zo, blijf niet zitten met je klacht, maar ga rond-shoppen tot je de oplossing hebt gevonden. Meestal is de oplossing niet in één soort behandeling te vinden.

Omdat geen mens hetzelfde is wordt iedere massage afgestemd op de persoon. Voorafgaande de behandeling overleggen we welke massage het meest geschikt voor je is en waar je het meest baat bij hebt. Zo kun jij ervan op aan dat je altijd de beste behandeling krijgt en jij je lekker los en ontspannen voelt.

Sport-/ ontspannings
massage

Ik heb de sport- en ontspanningsmassage in èèn optie gezet, aangezien ik tijdens de massage verschillende technieken gebruik. Soms heel rustig met  strijkingen en drukpunten en soms steviger met knedingen en bindweefstel technieken. Geen mens is hetzelfde en de massage wordt op jou aangepast.

ANMA
drukpunt
massage

Dit is een Japanse drukpunt massage en wordt over de kleding heen gegeven. Hierdoor is het laagdrempelig voor mensen die niet gewend zijn zich te laten masseren of erg gevoelig zijn. Het lijkt op de stoelmassage, maar dan op de massagetafel. De drukpunten, rekkingen en draaiingen zorgen voor doorstroming van energie, bloed en lymfe.

Dorn
wervel
therapie

Een zachte wervel therapie, waarbij gekeken wordt naar scheefstand in de gewrichten, beenlengte verschil en afwijkingen of pijn in de wervelkolom. Er wordt niet “gekraakt”maar door een bepaalde techniek worden de gewrichten goed gezet. Dit gebeurt pijnloos en ik sluit het af met een ontspannen massage.

Hot-Stone
massage

De hete vulkanische basalt-stenen worden op een rustige manier over de huid bewogen. Met lange, langzame strijkingen en rotaties wordt de huid warm en ontstaat een weldadige ontspanning. De etherische olie en zachte achtergrond muziek doet de rest.

Chinflex
massage

 Deze ontspannende voetreflex massage is niet alleen lekker voor vermoeide voeten! De drukpunten op de voet corresponderen met de organen in het lichaam. Hierdoor wordt het gehele lichaam geprikkeld en geactiveerd. Een totale massage!

Stoel
massage

Dit is een drukpunt massage en wordt over de kleding heen gegeven. Door de uitgekiende punten worden spanningen losgemaakt en gaat de boel weer lekker stromen. Je zit (of hangt) heerlijk ontspannen in een stoel, terwijl ik je rug, nek, schouders, armen, handen en vingers masseer.

 Combinatie massage

Kun je niet kiezen? Of weet je niet wat voor jou het beste is? Een mogelijkheid is ook om massages combineren, zoals een half uur voetmassage en een half uur rugmassage of een hotstone massage en een ANMA massage. Of een gezichtsmassage en en voetmassage?

Medical
taping

Bij Medical Taping wordt gebruik gemaakt van diverse gekleurde elastische tape. Het wordt toegepast bij overbelastte spieren, houding-correcties, oedeem enz. Maar ook bij hooikoorts zijn de resultaten geweldig. Dit werkt op het neuro-reflectoire systeem.

Voedings advies

Jezelf voeden en niet alleen vullen. Welke voedingsstoffen zijn voor jou goed en welke kun je beter laten staan? Wil je gezond oud worden, let dan op wat je eet, hoe je beweegt en hoeveel je slaapt. Voeding zonder toevoegingen, veel groenten, fruit, noten, zaden, vlees en eieren.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.