Voel je fit met Verofit

Klant reacties

Lees alle Klant reacties

Hier kun je reacties lezen over ervaringen van mensen na een bezoek aan Verofit. Ik zou het leuk vinden als je ook een reactie wilt achterlaten, want de klanten kunnen zelf het beste aan anderen overbrengen wat hun ervaring is geweest in de praktijk van Verofit.

Ria

De maandelijkse massage van Veronique: onmisbaar!

Haar kennis en kunde m.b.t. het menselijk lichaam: onnavolgbaar!

Kortom, gun uzelf een bezoek aan haar praktijk.

Alex

Veronique kan met zeer gerichte vragen een vrij duidelijk beeld vormen zodat ze weet wat er aan de hand is en past daar de behandelingen op aan. Verder kan ze gezellig kletsen en zeer goed masseren.

Susanna

De dame achter dit mooie bedrijf is echt gastvrij allereerst. Je voelt je gelijk op je gemak. Weet de juiste pijnlijke plekken te vinden. Het is er schoon, wat hoort bij massage, zeker in deze Corona tijd. Werkt met eerlijke mooie producten, waardoor ik geen last heb van mijn huid. Ze denkt verder mee met je situatie. Het is fijn ontspannen en ook gezellig uitje. Ik kom graag elke week.

Rob

De massages van Veronique (ik maak gebruik van de XL versie) zijn maatwerk en zowel lichamelijk als geestelijk zeer ontspannend. De maandelijkse sessie geeft mij veel energie en houdt mij – zeker in Coronatijd – letterlijk en figuurlijk op de been! Een aanrader.

Monique

Een overzichtelijke en mooie website. Ik vind het een pluspunt dat je behalve een uiterst bekwame masseur bent, je oog en oor hebt voor de mens die je behandeld. Ik ben zeer positief.

Jan

Ben bij Verofit gekomen via internet. Dit omdat ik niet echt tevreden was met mijn fysiotherapeut. Dus toen een afspraak gemaakt. Veronique luisterde naar wat ik zei, ging aan de slag en tot mijn verbazing ging ik steeds beter lopen. De keer erop vroeg ik of ze mijn enkel wilde doen, na de eerste behandeling had ik geen last meer. Dit kwam omdat ik gewrichtspijn had en dit is na zo’n 4 behandelingen weg. Ga nu 1 keer in de 3 of 4 weken en dat blijf ik doen. Veronique heeft mijn goed geholpen en ben daar zeer tevreden over. Dus mensen, bij klachten of gewrichtspijnen of gewoon je spieren los maken adviseer ik, neem contact op met haar.

Joy

Ik ben inmiddels al bijna 9 jaar zeer tevreden én vaste klant bij Verofit. Ik heb veel ervaring met verschillende massagepraktijken in binnen- en buitenland, maar in alle eerlijkheid komt voor mij geen enkele praktijk bij Verofit in de buurt. Dit heeft voornamelijk te maken met de persoonlijke benadering waarbij Veronique exact de juiste pijnpunten weet te vinden, maar ook te verhelpen. Daarnaast geeft ze deskundig advies én weet ze precies hoe mijn spieren zich gedragen. Ik kan Verofit dan ook een ieder aanraden die op zoek is naar ontspanning, maar ook permanente oplossingen voor spierkwaaltjes.

Wendy

Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Veronique. Ze weet elk pijntje en knoop(je) in je lijf te vinden en lost dit voor je op. Daarnaast werkt het super ontspannend dus is haar behandeling in iedere situatie een aanrader!

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.