Voel je fit met Verofit

Combi-massage

Twee behandelingen combineren

Het is soms moeilijk kiezen, of misschien wil je een andere behandeling uitproberen. Dan is deze optie een goed idee. Je kunt uit de verschillende mogelijkheden zelf kiezen welke er gecombineerd gaan worden. Zo ontstaat een zeer persoonlijke behandeling. Een fijne rugmassage en een voetmassage is een populaire combinatie.

Combi- massage

Je hoeft niet per se van te voren te beslissen welke massages je wilt. We kunnen ook na overleg in de praktijk bekijken wat voor jou het prettigst is. Alles is mogelijk, alleen als je een Hot stone massage wilt, is het handig als ik dat vooraf weet, aangezien de stenen opgewarmd moeten worden.

Aan jou de keuze

Iedereen kan een goede massage gebruiken: ontspan en geniet! En met de combi-massage kan je zelf kiezen uit 2 soorten behandeling. De massage duurt een uur, je kunt een keuze maken uit diverse massage oliën en op de achtergrond hoor je een rustig muziekje. Het is goed om na de massage een glas water te drinken om de los-gemasseerde afvalstoffen sneller af te voeren.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.