Voel je fit met Verofit

Over mij
& Verofit

Ik ben Veronique

Ik ben meer dan 20 jaar geleden, na de opleiding voor Schoonheidsverzorging, mezelf gaan toeleggen op het masseren. Na de opleiding Sportmassage heb ik vele andere cursussen en opleidingen gevolgd en zo kan ik voor iedere cliënt een zo compleet mogelijke massage aanbieden. Ik heb onder andere Triggerpoint, Dorn-therapie, Medical Taping, Voetmassage, Bindweefselmassage, Drukpuntmassage enz. gevolgd. Daarnaast heb ik stoelmassages bij bedrijven verzorgd en cursussen gegeven door heel Nederland. Oja, ook nog een opleiding Pedicure, wat ik een jaar of 7 gedaan heb. Hiernaast heb ik nog verschillende hobby’s, zoals verre reizen, duiken, tuinieren en lange afstandswandelingen maken.  

Door persoonlijke interesse ben ik de Orthomoleculaire Therapie opleiding gaan doen, maar kwam er al gauw achter dat ik eigenlijk vind dat iedereen hier veel meer over zou moeten weten. Gelukkig is er de laatste jaren steeds meer bekend geworden over wat voeding in ons lichaam doet en hoe belangrijk het is om te weten wat je eet.  

Masseren

Masseren? Het is mijn grote hobby, die ontpopt is is mijn mooie praktijk. Ik probeer klachten op te lossen, door het geven van adviezen over houding, oefeningen of wat er ook nodig is. Zo nodig adviseer ik klanten een fysio- of andere therapeut. 

Tijdens de behandelingen geef ik, als erom gevraagd wordt, ook advies over voeding, beweging, slaap en supplementen. In mijn praktijk verkoop ik ook supplementen.

Ik ben trouwens ook heel praktisch ingesteld en hygiëne vindt ik zeer belangrijk. En omdat het erg druk is werk ik verwacht ik dat klanten er op tijd zijn omdat er geen tijd is voor uitloop.

Heerlijke praktijk

Na de opleiding sportmassage, ben ik dat een aantal jaar als hobby naast mijn baan blijven geven en heb vele cursussen gevolgd. De opleiding tot  stoelmasseur gaf mij de mogelijkheid om contracten met bedrijven af te sluiten en zodoende mijn andere baan op te kunnen zeggen en echte zzp-er te worden.

Veel stoelmassages gegeven en later verhuist naar waar ik nu woon. Nu heb ik geen vaste contracten meer voor stoelmassages bij bedrijven. Maar af en toe losse projecten vind ik altijd leuk. Ik werk nu veel in mijn heerlijke praktijk, die naast mijn huis is.

Aandacht voor iedere klant

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is echt mijn ding en daar sta ik ook voor.

Ik kan heel goed voelen met mijn handen en ik vind elk knoopje. Soms (vaak) doe ik klanten best pijn, maar ze blijven terugkomen omdat hun klachten verdwijnen door de massages. Dat vertellen ze me dan bij een volgende afspraak. Ik heb veel klanten al jaren en daar bouw je toch een band mee op. Ik vind het geweldig en zo wil ik nog wel een aantal jaren doorgaan. 

Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je helpen en ontvang je graag in mijn fijne praktijk.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.