Voel je fit met Verofit

Corona
veiligheid

Covid-19

Ook massage praktijk Verofit heeft omwille van het coronavirus strikte voorzorgsmaatregelen genomen en veiligheidsregels opgesteld. Lees deze regels goed door zodat ik veilig kan behandeling en jij heerlijk kunt ontspannen.

Ik neem alle gepaste maatregelen om ons beiden te beschermen en dat verwacht ik ook van mijn cliënten. Dat houdt in dat er regels gevolgd moeten worden en dat we geen handen schudden in de praktijk. Het is ook belangrijk om de juiste maatregelen te treffen vóórdat je naar de praktijk komt. Die maatregelen lees je hieronder.

Kom sowieso niet naar de praktijk wanneer je hoest, niest of verkoudheids- of griepachtige verschijnselen hebt (of in aanraking bent geweest met iemand die deze verschijnselen heeft of daadwerkelijk corona heeft). De kans op besmetting is dan gewoonweg te groot. En ben je negatief getest op corona maar hoest en/of nies je of heb je verkoudheidsklachten, kom dan niet naar de praktijk. Want ook een verkoudheid overdragen is nu niet wenselijk en heeft als gevolg dat ik mijn praktijk moet sluiten. Zorg er in elk geval en altijd voor dat je de afspraak tijdig annuleert.

Ik dank je alvast voor het respecteren van de corona maatregelen.

Ik wil je vragen om:

  • gedoucht/gewassen naar de praktijk te komen

  • ALLEEN te komen

  • in de auto of buiten te wachten tot 2 minuten voor je afspraak

  • gebruik van het toilet te voorkomen

  • bij binnenkomst je handen te desinfecteren

  • een mondkapje te gebruiken tot je op de behandeltafel ligt

  • te pinnen of het bedrag zo mogelijk afgepast mee te nemen zodat er geen handcontact plaats hoeft te vinden

  • 1,5 meter afstand houden zolang je nog niet op de behandeltafel ligt

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.