Voel je fit met Verofit

Sport-/ontspannings massage

De meest gekozen massage

Omdat geen mens hetzelfde is wordt iedere massage afgestemd op de persoon, daarom noem ik het ook sport-/ontspanningsmassage. In overleg met u kunt u kiezen voor een meer stevige of zachte massage. Wilt u een half uur, een uur of van top tot teen, anderhalf uur, dat kunt u zelf bepalen. Door verschillende technieken te combineren ontstaat een complete massage.

Ik gebruik knedingen, strijkingen, bewerk triggerpoints, maak bindweefsel los en zorg op deze manier voor soepele spieren en een goede doorstroming in bloed, lymfe en energie. Tevens komen er stoffen in de hersenen vrij, zoals endorfine en oxytocine, hormonen die zorgen voor ontspanning en die anti-stress werken. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt versterkt.

Sport-/ontspannings massage

Tijdens de massage lig je op een massagetafel met, bij buikligging, een uitsparing voor je gezicht, zo ligt je nek recht en ontspannen. Ik gebruik natuurlijke oliën, zoals amandelolie met kruidenextracten en mocht je een (noten-)allergie hebben, dan heb ik diverse andere oliën om uit te kiezen. Op de achtergrond hoor je een rustig muziekje.

Soepel en ontspannen

Iedereen kan een goede massage gebruiken: ontspan en geniet! Gebleken is, dat het regelmatig nemen van massages (en bij voorkeur een reeks), een langdurig positief effect heeft op ontspanning van het lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.

Het is goed om na de massage een glas water te drinken om de los-gemasseerde afvalstoffen sneller af te voeren.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.