Voel je fit met Verofit

Hot Stone massage

Heerlijk weldadig

Hot stone massage is een massage waarbij met warme tot hete stenen het lichaam wordt gemasseerd. Er wordt gebruik gemaakt van gladde, zwarte, afgeronde stenen die veel ijzererts bevatten en daardoor lang warm blijven. Je kunt voor een uur of een half uur kiezen. Als je voor een uur Hot stone massage kiest worden de benen, rug, schouders, nek en armen behandeld. Het is ook fijn om alleen de achterzijde van het lichaam te doen, dan hoef je je niet om te draaien. Lekker relaxed!

Hot stone massage

Ik gebruik warme etherische oliën en masseer met lange, langzame strijkingen en rotaties. Hierdoor trekt de warmte diep in de huid en zorgt voor een ontslakkend, ontgiftend en herstellend effect.

Warm en ontspannen

De Hot stone massage werkt erg positief op het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het stimuleert de organen en brengt het lichaam en geest weer in balans. De afvalstoffen afvoer en de doorbloeding wordt gestimuleerd en dit werkt door tot wel 48 uur na de behandeling. Ik adviseer om na de massage voldoende water te drinken om de los gemaakte afvalstoffen sneller af te voeren en rustig aan te doen.

Afspraak maken?

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Boek een massage

Een sessie boeken kan hier en is super makkelijk. Klik op de button, kies een dag en een tijd die jou het beste uitkomt en dan zien we elkaar in de praktijk. Ik kijk naar je uit.

Graag tot ziens!

Mijn massagepraktijk is een plek waar je kunt ontspannen en je los en soepel weer verder kunt. Aandacht voor iedere klant, mensen concreet helpen, luisteren en oprecht zijn, dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Blijf niet rondlopen met pijn. Ik kan je wellicht helpen en ontvang je graag in mijn praktijk.